nieuws

Flipse komt met adviesformule met drie varianten

Archief

Binnenkort introduceert een tiental assurantie-intermediairs een adviesformule waarbij de klant drie keuzes heeft

Hij kan kiezen voor het gangbare ‘gratis advies’, voor uurbetaling of voor een hybride variant. Deze variant wordt gekenmerkt door een service-abonnement met volledige provisietransparantie en teruggave van de afsluitprovisie. De kantoren die met deze adviesformule werken, voeren een Fair Trade Advies-logo. Deze intermediairs bieden hun klanten ook een digitaal verzekeringsdossier. In dit dossier zijn alle schadeverzekeringen per direct opzegbaar, waarmee er een eind komt aan meerjarige verzekeringscontracten. “Het is de klant aan de knoppen”, zegt bedenker en initiatiefnemer Ab Flipse, directeur van adviesgroep Fpoint.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.