nieuws

Flatbeheer nieuwe eigenaar van Exellent Benefits

Archief

De activiteiten van het eind november failliet verklaarde Exellent Benefits worden voortgezet door Flatbeheer (Zoetermeer), eigendom van Joop Koster

Flatbeheer heeft Exellent Benefits ondergebracht in de vennootschap Meadow Lane Business Services, handelend onder de naam Exellent Benefits. De assurantieportefeuille van Exellent Benefits is ondergebracht bij Holland Huis Financiële Diensten, eveneens onderdeel van Flatbeheer.
Pancras Pouw, ex-directeur van Exellent Benefits, heeft zich door middel van een managementovereenkomst voor twee jaar gebonden aan de nieuwe vennootschap als directeur.
Op drie medewerkers na, hebben alle ontslagen medewerkers van Exellent Group een aanbieding gekregen en geaccepteerd. Momenteel werken er vijfentwintig mensen in de nieuwe organisatie, die ook de lopende opdrachten van van Exellent Benefits voor Axent/Aegon heeft overgenomen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.