nieuws

Fitch: vooruitzichten herverzekeringsmarkt blijven negatief

Archief

Ratingbureau Fitch verwacht dat de huidige harde verzekeringsmarkt ook het komende jaar nog wel zal aanhouden, maar voorziet dat de herverzekeringspremies per 1 januari 2004 minder sterk omhoog zullen gaan dan rond de recente jaarwisseling, toen de premies voor herverzekeringen met gemiddeld zo’n 10 à 15% stegen

Desalniettemin blijft volgens het ratingbureau de toekomst voor de herverzekeringssector er wereldwijd allesbehalve rooskleurig uitzien. Vooral de mate waarin de reassuradeuren met hun schadereserves omgaan baart het bureau zorgen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.