nieuws

Fit-to-Go

Archief

Ohra biedt bij het sluiten van een nieuwe autoverzekering een jaar lang gratis een Fit-to-Go abonnement aan van Kwik-Fit ter waarde van _ 250. Onder de service valt onder meer een gratis apk, een veiligheidscheck en 10% korting op alle aankopen bij Kwik-Fit. De actie loopt nog tot en met 31 maart.

De Zon naar Dolmans
Dolmans Groep in IJsselstein neemt ‘collega’ De Zon uit Deventer (500 medewerkers) over. Dolmans breidt hiermee het werkgebied uit met de oostelijke regio’s van het land. Directieleden Chris en Wilma Oldenhof zullen nog een kwartaal betrokken blijven bij De Zon. Eerder dit jaar werd Dolmans ook eigenaar van branchegenoot Actief Groep uit Waalwijk.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.