nieuws

Fischer ziet aandelen al weer zitten

Archief

Voor algemeen directeur Eric Fischer van het Verbond van Verzekeraars is het beursklimaat momenteel van dien aard dat het beleggen in aandelen perspectief biedt. “Ik ben in ieder geval weer ingestapt”, zei hij eind vorige week in het door zijn organisatie gesponsorde tv-programma op RLT 5 (Het Verzekeringsmagazine).

Dat de beurs-index AEX tot onder de 300 is gedaald, hoeft ons niet zeer somber te stemmen. “Zes jaar geleden stond de AEX ook op dit niveau en daarna hebben wij een periode van ongekend sterke groei gekend.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.