nieuws

Fiscaal naslagwerk Hooge Huys

Archief

Hooge Huys-directeur Mel Kroon overhandigt aan NBVA-voorzitter Alexander van Voorst Vader het eerste exemplaar van het fiscale naslagwerk ‘Wet Inkomstenbelasting 2001 voor de financiële dienstverlening’

Hooge Huys en SNS Bank ontwikkelden de 640 pagina’s tellende bundel in samenwerking met drukkerij SDU. Onder eindredactie van Emilie Schols, directeur juridisch fiscale zaken SNS Reaal Verzekeringen, schreven Sonja Dusarduijn, Cees van Oostwaard en Willem Snellen toelichtingen bij wetteksten en passages uit de parlementaire behandeling. Het boek (ISBN 90 766 2922 6) kost f 71,50. Zie www.sffu.nl.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.