nieuws

Fiscaal-juridische kennis via internet

Archief

Watson Wyatt Brans & Co gaat fiscaal-juridische kennis via internet toegankelijk maken voor verzekeraars en tussenpersonen.

Het Amstelveense bureau stelt daartoe het eigen interne systeem open voor de buitenwereld. “Twaalf pensioenjuristen en fiscalisten zijn al jaren bezig met het vastleggen van deze kennis”, aldus vennoot Arjan van de Griend. “Vraagstukken uit de praktijk worden één maal uitgezocht, gedocumenteerd en daarna door onze redactie vastgelegd.” Verder is met uitgever Kluwer overeengekomen, dat directe links kunnen worden gemaakt naar fiscaal-juridische naslagwerken en tijdschriften van Kluwer, waaronder ook AssurantieMagazine.
Vanaf januari kunnen verzekeraars en tussenpersonen zich abonneren op ‘BraIns’. De prijs is afhankelijk van het aantal items dat wordt geraadpleegd. Ter indicatie: een maandabonnement voor 250 raadplegingen kost e 4.500. “We hebben de prijzen afgestemd op de kosten van een fiscaal jurist in dienstverband”, zegt Van der Griend.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.