nieuws

Fiscaal gunstige personeelsbetalingen

Archief

Hoe moet ik omgaan met belasting- of premievrije betalingen en andere verstrekkingen aan mijn personeel? Hoe maak ik deze betalingen voor mij en mijn personeel fiscaal zo gunstig mogelijk? Deze en soortgelijke vragen worden beantwoord in ‘Fiscale Personeelsvoorzieningen 1996’, een uitgave van Coopers & Lybrand.

De uitgave is te bestellen door overmaking van f 39,50 per exemplaar op rekeningnummer 72 36 587, t.a.v. Coopers & Lybrand fiscale personeelsvoorzieningen, Postbus 94790, 1090 GT Amsterdam, o.v.v. naam en adres van de ontvanger.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.