nieuws

First Europa: 75 polissen per dag

Archief

Internetbedrijf First Europa zegt op dit moment in Nederland zo’n 75 polissen per dag te sluiten. Het gaat vooral om autoverzekeringen en aanverwante dekkingen.

Begin dit jaar lag het daggemiddelde nog op dertig autoverzekeringen. “Het loopt redelijk op. We zijn daar uitermate tevreden over”, zegt directielid Cisco Barão. Het assortiment telt naast diverse schadepolissen inmiddels ook een overlijdensrisicoverzekering.
First Europa tracht momenteel voet aan de grond te krijgen in België, maar ondervindt daar nog problemen met het vinden van voldoende risicodragers. Barão heeft, als de start eenmaal is gemaakt, wel hogere verwachtingen van België dan van Nederland. “In het land der blinden ben je gauw koning Eenoog”, zo typeert hij de situatie bij de zuiderburen.
First Europa is naast Nederland actief in Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Noorwegen en ook Hongkong (vooralsnog onder de naam First Europa). Op stapel staat de verkoop van verzekeringen via internet in Portugal, Ierland, het Verenigd Koninkrijk, China en India, terwijl de gedachten ook al uitgaan naar Latijns-Amerika en Oost-Europa.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.