nieuws

Findi’s blijven omvallen

Archief

De afgelopen weken zijn zeven BV’s genaamd Findi, voormalige kantoren van Spaar Select, failliet verklaard. Het betreft de vestigingen in Almere, Roosendaal, Breda, Spijkenisse, Beverwijk en Boskoop. Daarnaast is de BV Findi Randstad Noord failliet verklaard. Alle kantoren waren al een tijdlang niet meer actief. Er resteren nog zo’n dertien kantoren onder de holding van Spaar Select, die naar verwachting in de komende maanden alle failliet zullen worden verklaard. Het management onder leiding van Robert van den Broek heeft vorig jaar de keten Marq opgericht, die nu zo’n negentig medewerkers telt, verspreid over zeven vestigingen.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.