nieuws

Finata verhuist naar Amsterdam

Archief

Het hoofdkantoor van Finata Bank, dochter van InterBank, verhuist op 16 maart van Utrecht naar Amsterdam Zuidoost.

De verhuizing vloeit vooruit uit een strategische heroriëntatie van moederbedrijf ABN Amro. Het plan voorziet onder meer in een gezamenlijke huisvesting van alle afdelingen van consumptief-kredietbedrijven die samenwerken met het intermediair. Het gaat daarbij om de bedrijven IDM Bank, Finata Bank, KredietExpress, Mahuko, Eurofintus en De IJssel, die allemaal vallen onder de nieuwe holding InterBank.
Van Finata Bank verhuizen op 16 maart a.s. veertig medewerkers naar het kantoorgebouw Saturnus van zusterorganisatie IDM Bank aan de Hogehilweg 5. Het nieuwe telefoon- resp. faxnummer wordt: 020-312.51.25/312.51.15.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.