nieuws

Finata komt met Hypotheek Plan

Archief

Finata heeft onder de naam Hypotheek Plan een pakket hypotheekproducten gelanceerd. Nieuw in het assortiment is de Spaar Plan Hypotheek.

De hypotheek biedt onder meer de mogelijkheid om een verzekering op twee levens te sluiten, een verzekerd bedrag bij overlijden van 50% tot 200% en hoog/laagconstructies. Het intermediair ontvangt een standaardprovisie van 2%. Ter introductie geldt tot 1 mei een bonusprovisie van 0,5%.
Behalve voor de nieuwe spaarhypotheek kan ook gekozen worden voor een annuïteiten-, aflossingsvrije , of levenhypotheek, of een combinatie van een van deze vormen. Het intermediair ontvangt bij deze hypotheken 0,75% van het totale hypotheekbedrag of de hypotheekverhoging. De eerste zes maanden is de bonusprovisie 0,25% tot 0,5%. Het Finata Hypotheek Plan voorziet in een bankgarantie, bouwdepot of overbruggingskrediet.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.