nieuws

Finata combineert doorlopend en aflopend krediet in nieuw product

Archief

Finata Bank heeft haar assortiment uitgebreid met het Combi Krediet, een leenvorm die een combinatie is van een doorlopend en een aflopend krediet.

Consumenten die het Combi Krediet sluiten, betalen een vast tarief voor het aflopende deel van hun lening. De rente voor het flexibele deel van de lening wordt vastgesteld op basis van de totale kredietsom, dus inclusief het vaste deel van de lening. Het termijnbedrag voor het doorlopend krediet beloopt 1% of meer van de kredietlimiet.
De consumptieve lening bedraagt minimaal f 25.000, waarvan f 15.000 of meer aan doorlopend krediet. De looptijd voor het vaste (aflopende) deel van de lening is maximaal 96 maanden.
Aan het Combi Krediet is ook de (gratis) f -card van de bank gekoppeld, waarmee geld kan worden opgenomen van het doorlopend krediet bij alle geldautomaten van ABN Amro en de GWK-kantoren.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.