nieuws

Finansbank komt met consumptief krediet

Archief

Bij Finansbank is het nu ook mogelijk om een consumptief krediet te sluiten. De van origine Turkse bank bood al spaarproducten en bemiddelt voor Delta Life, de universal-lifeverzekering van Delta Lloyd.

Er zijn twee varianten: het Flex Krediet (doorlopend krediet, rente 7,9%) en het Vast Krediet (persoonlijke lening, rente 8,5%). Finansbank biedt verder gratis overlijdensrisicodekking bij een lening. Bij het Flex Krediet kan daarnaast tweemaal per jaar de betaling van de maandtermijn worden uitgesteld. Aanvullend kan een betalingsbeschermingsverzekering worden gesloten.
De maandtermijn van het Flex Krediet is 1,5% of 2% van de kredietlimiet of 2% van het uitstaande saldo met een minimum van e 50. Het is echter ook mogelijk te kiezen voor een variabele terugbetalingsregeling, waarbij in het begin meer wordt afgelost.
De looptijd van het Vast Krediet is minimaal twaalf en maximaal zestig maanden. De rente blijft tijdens de looptijd gelijk.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.