nieuws

Financiële Inkoop Desk en De Hypotheekdesk verhuisd

Archief

De Financiële Inkoop Desk en zusterbedrijf De Hypotheekdesk Nederland zijn verhuisd. Het oude pand in Breda werd te krap doordat het aantal medewerkers inmiddels is gegroeid naar vijftien. Het nieuwe onderkomen is in gebouw Quadrium, Claudius Prinsenlaan 126, 4818 CP Breda.

Financiële Inkoop Desk ondersteunt ongeveer 175 assurantie- en hypotheekkantoren bij de inkoop van financiële producten. De Hypotheekdesk Nederland telt 25 deelnemers en is een soft-franchise organisatie voor assurantietussenpersonen, die actief zijn op het gebied van hypotheken. Onder het label Innofin worden eigen financiële producten aan de deelnemers ter beschikking gesteld.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.