nieuws

‘Financieel advies is waarzeggerij’

Archief

‘Melvin Tjoe Nij voorspelt gratis uw financiële toekomst’

Met deze slogan op een rijdende billboard vestigde financiële planner Melvin Tjoe Nij de aandacht op de officiële opening van zijn Financiële Raadgevers-winkel aan de Van Baerlestraat in Amsterdam. De franchisewinkel is de eerste in een reeks van enige tientallen die de komende drie jaar in ons land zullen worden geopend door het moederbedrijf, de Financiële Raadgevers Associatie in Bunnik. Melvin Tjoe Nij houdt trouwens van onorthodoxe reclamemiddelen. Zo liet hij ook een geldtransportauto door Amsterdam rijden met het opschrift: ‘Op weg naar alweer een tevreden klant van Melvin Tjoe Nij’. Ook maakte hij vele Amsterdammers tot geldwolven door f 4.000 op straattegels te plakken (zie ook Jus d’Assurance).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.