nieuws

Financieel Actueel failliet

Archief

Tussenpersoon Financieel Actueel (Capelle aan den IJssel) is failliet verklaard

 “Het faillissement is op verzoek van de belastingdienst aangevraagd”, zegt curator Matthijs van der Laarse. “De omvang van de schuld aan de fiscus bedraagt ongeveer een ton.” Bestuurder Ralph Keeldar kwam afgelopen november negatief in het nieuws omdat hij meer dan honderd mensen voor miljoenen had gedupeerd. De slachtoffers lieten zich verleiden de overwaarde van hun huizen te investeren in zijn andere bedrijven, waarop Keeldar de wijk naar Suriname nam. Curator Van der Laarse is er nog niet in geslaagd contact te leggen. “Ik vermoed dat hij nog in het buitenland verkeert.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.