nieuws

Financenter komt met Fee Free Hypotheek

Archief

FinanCenter (Deventer) biedt in samenwerking met Direkbank de Fee Free Hypotheek. Ook stapt de serviceprovider in consumptief krediet.

Volgens Financenter is de Fee Free Hypotheek zowel voor de consument als het intermediair een aantrekkelijk alternatief. In ruil voor provisie aan het intermediair (het betreft de gehele provisie op alle hypotheken, alleen op Spaarhypotheken blijft er een deel over) ontvangt de klant een rentekorting van 0,2%. De hypotheek is volgens Financenter geschikt voor intermediairs die op factuurbasis werken.
Daarnaast stapt FinanCenter ook- in consumptief krediet. De Serviceprovider zegt het servicepakket uit te breiden, omdat het aangesloten intermediair aan alle financiële wensen van klanten tegemoet wil komen. “Met vier kredietverstrekkers achter ons bieden we hun die kans”, zegt directeur Menco van Deursen. Tussenpersonen kunnen hun aanvraag digitaal indienen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.