nieuws

FinanceNed start hypotheekdesk

Archief

Inkooporganisatie FinanceNed is gestart met de FinanceNed Hypotheekdesk.

Het aangesloten intermediair kan daardoor ook hypotheken sluiten bij geldgevers van wie geen aanstelling is verkregen. Heeft het kantoor een zogeheten Plus-abonnement, dan kan met één voorkeursmaatschappij rechtstreeks zaken worden gedaan; de overige hypotheken lopen dan via de hypotheekdesk. Kantoren met een Basis-abonnement (zonder vaste bijdrage) kunnen hypotheken alleen via de hypotheekdesk sluiten.
FinanceNed telt zo’n 70 aangesloten kantoren en doet met 27 geldverstrekkers zaken. De verwachte hypotheekomzet voor dit jaar is _ 1 mld. De omzet over 2005 bedroeg naar eigen zeggen _ 600 mln, waarvan _ 10 mln provisie.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.