nieuws

Finale zet databank vol CV’s op Internet INT = Het werving- en

Archief

selectiebureau Finale, werkzaam in de verzekeringsbranche, heeft naast een vacaturebank nu ook een CV-databank op Internet gezet.

Werkzoekenden kunnen geheel gratis hun Curriculum Vitae (CV) op de Internetsite van Finale (www.finale.nl) plaatsen. Werkgevers kunnen op de advertentiekosten besparen door in de CV-databank te zoeken naar een goede kandidaat.
Heeft de werkgever een goede kandidaat gevonden dan neemt hij contact op met Finale. Het wervingsbureau benadert vervolgens de kandidaat. Pas na akkoord van de kandidaat worden de gegevens aan de werkgever doorgespeeld.
Als daadwerkelijk een arbeidsovereenkomst getekend wordt, stuurt Finale de werkgever een factuur voor de geslaagde bemiddeling.
De CV-databank telt op dit moment meer dan 1.500 CV’s. De vacaturebank heeft ruim vierhonderd vacatures in portefeuille.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.