nieuws

Filekorting voor Belgische autoverzekerden

Archief

De Belgische direct writer Actel geeft verzekerden met een autopolis korting als zij met behulp van de postcodes van woonadres en werkplek aannemelijk kunnen maken tijdens de spitsuren regelmatig in de file te staan

“Het aantal ongevallen daalt weliswaar niet als men regelmatig in de file staat, maar ze worden bij veel lagere snelheden veroorzaakt, waardoor de schade beperkter is”, geeft Actel als motivatie voor de korting.  Wie in het weekend dikwijls in de file staat komt niet in aanmerking voor de filekorting. Actel geeft eveneens korting aan ouders (“want moeders en vaders hebben een meer verantwoordelijke rijstijl”) en aan ‘pendelaars’: mensen die de reis naar het werk gedeeltelijk met het openbaar vervoer maken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.