nieuws

Fides (Delta Lloyd) volledig geïntegreerd

Archief

Het fiscaal-juridisch adviesbureau Fides van Delta Lloyd is, naar nu is gebleken, volledig geïntegreerd in het individuele levenbedrijf van de maatschappij. De wijziging maakt deel uit van een lopende reorganisatie bij Delta Lloyd Leven Individueel.

Fides (9 medewerkers) opereerde jarenlang min of meer zelfstandig, al was het adviesbureau gehuisvest in het hoofdkantoor van Delta Lloyd in Amsterdam.
De leiding was in handen van directeur mr F.W.B. Bartels (47). Hij is nu manager van een fiscaal, juridisch, en actuarieel expertise-team, bestaande uit 14 medewerkers, die ondersteuning verlenen aan de binnen- en buitendienst van het levenbedrijf.
Bartels maakt verder deel uit van een managementteam dat rapporteert aan de tweehoofdige directie, bestaande uit H.H. Raué en P.K. Medendorp. Laatstgenoemde was tot 1 oktober vorig jaar directeur van Monuta Leven.
Bij de lopende reorganisaties binnen Delta Lloyd Leven Individueel zijn in totaal 260 medewerkers betrokken.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.