nieuws

FFP-congres Beleggen en Communiceren

Archief

De Vereniging van de Federatie van Financiële Planners organiseert op 22 april een congres over het onderwerp Beleggen en Communiceren.

Gastheer van dit voorjaarscongres is Zwitserleven, die in Amstelveen zijn deuren opent voor de financiële planners van de vereniging.
Het eerste onderwerp dat aan bod komt, is de psychologie van het beleggen. Spreker is Gerrit Antonides, economisch psycholoog aan de Erasmus Universiteit. De tweede lezing is van Theo Kraan, hoofd Beleggingsadvies Nederland bij ABN Amro. Hij gaat in op de vraag hoe in de huidige volatiele markten het beleggingsadvies het beste in een financieel plan geïntegreerd kan worden. Prof. dr. Anne van der Meiden, voormalig hoogleraar Public Relations aan de Universiteit Utrecht, behandelt ten slotte de communicatie-aspecten. De spanning bij financiële planning zit ‘m volgens hem in de afstandelijkheid van de specifieke deskundigheid aan de ene kant en de noodzaak om in de huid van de klant te kruipen aan de andere kant.
Planners kunnen met dit congres twee PE-punten (Permanente Educatie) verdienen. Voor informatie: 030-258.89.40. Of e-mail: vffp@mey.nl.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.