nieuws

Feldas

Archief

De curator in het faillissement van de eigenaar van Feldas Advies in Zoetermeer verwacht dat dit faillissement binnenkort wordt vernietigd. Het gaat namelijk om een relatief klein schuldbedrag (van een crediteur buiten de verzekeringswereld) waarvoor inmiddels een afbetalingsregeling is getroffen. Het faillissement van Ferdinand van den Bree was op 29 augustus uitgesproken door de rechtbank in Den Haag.

Oberon
In Amsterdam is assurantie-adviseur Menno Ong, handelend onder de naam Oberon Financieel Advies, failliet verklaard. Het faillissement heeft geen verzekeringsachtergrond. Curator is mr. R.G. Baron van Snouckaert van Schauburg, Drentestraat 21, 1083 HK Amsterdam.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.