nieuws

Fehac ziet af van onderlinge

Archief

In de ledenvergadering begin deze week van de Fehac, de federatie van historische automobiel- en motorfietsclubs, werden de leden gepolst over de wenselijkheid van een op te richten onderlinge. De ledenvergadering achtte een eigen verzekeringsmaatschappij niet de beste optie. De leden spraken de voorkeur uit de mogelijkheden van het uitgeven van een keurmerk te onderzoeken.

Maatschappijen die volgens de Fehac een acceptabele verzekering voor klassieke auto’s en motoren aanbieden, zouden voor een dergelijk keurmerk in aanmerking kunnen komen. Een projectgroep is in het leven geroepen om zich te buigen over het uitgeven van een dergelijk keurmerk.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.