nieuws

FC Utrecht bedankt Amev

Archief

De directie van FC Utrecht verraste Amev met een bronzen beeld als dank voor dertien sponsorseizoenen. Fortis ASR stopt na dit seizoen als hoofdsponsor, omdat de merknaam Amev verdwijnt en het moederbedrijf Fortis zich voor de sportsponsoring op één voetbalclub (Feyenoord) wil richten.

Namens Amev nam directievoorzitter Jacques van Ek van Fortis ASR het cadeau in ontvangst. Het beeld werd hem aangeboden door Martin Sturkenboom, directievoorzitter van FC Utrecht. Het beeld, een vrouwentorso, is gemaakt door de Utrechtse kunstenaar Theo Mackaay.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.