nieuws

FBTO stunt met zorgpremie

Archief

Internetverzekeraar FBTO (Achmea) laat consumenten zelf de hoogte van de zorgpremie bepalen

Hoe meer mensen zich aanmelden, hoe lager de premie wordt. De aanvangspremie bedraagt € 94,50. “Wij verwachten éé n van de laagste premies te kunnen bieden”, aldus een woordvoerder. Het meedoen aan de actie verplicht de consument tot niets. “Het zou inderdaad kunnen dat bij de uiteindelijke besluitvorming de helft weer afvalt, maar de vastgestelde premie blijft staan en die is kostendekkend.” FBTO meent niet alleen voordeel, maar ook gemak te bieden. “Zo is er bij de aanvullende pakketten te kiezen uit zeven modules, die maandelijks gewijzigd kunnen worden. Declaraties kunnen online ingediend worden en wij bieden inzicht in de eigen zorgconsumptie. Dat helpt ook bij de keuze van modules.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.