nieuws

FBTO ontvangt verzekerden van het eerste uur

Archief

FBTO, dat in 1956 werd opgericht als Friese Boeren en Tuinders Onderlinge, heeft een groep verzekerden van het eerste uur in Leeuwarden op de thee gevraagd.

De 280 verzekerden die reeds in 1956/1957 bij FBTO waren verzekerd, kregen onlangs een bedankbrief en een replica van het beeld (boer en koophandelaar) dat voor het FBTO-gebouw staat. Via een loting konden tachtig van hen een bezoek brengen aan de 26 etages hoge Achmea-toren die naast de zeventien etages hoge FBTO-toren staat. Een kunsthistoricus vertelde hen over de gebouwen die van daaruit te zien zijn.
De uitnodiging maakte deel uit van de ‘Wintervoordeelactie’ waarmee FBTO (alle) verzekerden ‘in de watten legde’. Via FBTO-magazine en via mailings kregen verzekerden diverse aanbiedingen, zoals korting op een mobiele telefoon, een boek en een abonnement.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.