nieuws

FBTO belooft 12% jaarrente

Archief

FBTO heeft een beleggingsproduct gelanceerd, waarbij klanten 12% rente per jaar wordt beloofd. Verder is de inleg, na een looptijd van tien jaar, gegarandeerd.

Het ‘FBTO 12% Per Jaar Plan’ is tot stand gekomen in samenwerking met zusterbedrijf Staal Bankiers en met het Franse Société Generale. De laatste is ook bekend van de Aefin-beleggingsproducten.
Geldstortingen – van _ 1.500 of veelvouden hiervan – worden belegd in aandelen van vijftien internationale bedrijven, waaronder de Nederlandse ING Groep en Philips. De belegger krijgt een jaarrente van 12% als de aandelen niet meer dan 40% zakken ten opzichte van de beginwaarde. Daalt één van de vijftien aandelen onder de grens van 60% van de beginstand, dan resteert nog een rente-uitkering van 6%. Dalen twee fondsen in een jaar onder dit niveau, dan wordt dat jaar helemaal geen rente uitbetaald.
Bij een deelname van tien jaar wordt 100% van de inleg gegarandeerd. Stapt een belegger eerder uit het ‘FBTO 12% Per Jaar Plan’, dan houdt de verzekeraar aan administratiekosten 10% van de beleggingswaarde in. De eerste tranche van het product staat tot 12 oktober open.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.