nieuws

Falcon-hypotheek voor nieuwbouw

Archief

Falcon Leven heeft een speciaal op nieuwbouwwoningen toegesneden hypotheek op de markt gebracht. Tijdens de eerste rentevaste periode geeft de Fortis-dochter maximaal 0,2% korting op de reguliere rentetarieven. Daarnaast verstrekt Falcon bij de Nieuwbouwhypotheek een lening tot maximaal 1,125 maal de stichtingskosten.

De nieuwe hypotheek is het derde deel van het kwartetspel, dat symbool staat voor de nieuwe hypotheekproducten die Falcon dit jaar lanceert. Eerder werden al de 70% Hypotheek en de Falcon Vari-Limiet geïntroduceerd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.