nieuws

Faillissement ’t Verzekeringshuis

Archief

Op verzoek van eigenaar John Kuipers (33) heeft de Almelose rechtbank het faillissement uitgesproken over ’t Verzekeringshuis.

Het Enschedese assurantiekantoor werkte ook onder de namen ’t Huis, ’t Hypotheekhuis en ’t Pensioenhuis. De vennootschap bestond vijf jaar en telde drie werknemers. Het kantoor was aangesloten bij Dutch Insurance Network en deed veel zaken met Winterthur, volgens Kuipers niet alleen met levensverzekeringen. Het klantenbestand was zo’n 650 mensen groot.
“Er is veel geld gestoken in een direct-marketingbedrijf dat echter de afspraken niet is nagekomen”, zo wijst Kuipers de hoofdoorzaak van het faillissement aan. Het kantoor kende overigens al sinds 1998 een negatieve vermogenspositie. Kuipers continueert op hetzelfde adres een andere vennootschap: ’t Makelaarshuis.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.