nieuws

Faillissement Spaarteam Nederland

Archief

De rechtbank in Almelo heeft het faillissement uitgesproken over het in Den Ham gevestigde Spaarteam Nederland.

Het assurantiebemiddelingsbedrijf, opgericht in juni 1996, gebruikte ook handelsnamen als Hypotheekteam Nederland, Leaseteam Nederland en Adviesteam Nederland. Het kantoor was al enige tijd niet meer in bedrijf; eigenaar/directeur Albert André Kleinjan (30) werkte elders.
Aanvrager van het faillissement is mr. Arjen Huisman, inmiddels ook benoemd tot curator van Spaarteam Nederland. “Ik heb dat gedaan in hoedanigheid van curator van Joma Anel, de persoonlijke holding van de heer Kleinjan. Reden was dat Spaarteam naar alle waarschijnlijkheid de schulden niet meer zou kunnen betalen. Het was wachten tot iemand de stekker eruit zou trekken.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.