nieuws

Faillissement Arpaci

Archief

Het bemiddelingsbedrijf Future & Finance van Muri Arpaci is failliet

In AM 15 (pag.6) staat ten onrechte dat het faillissement ook eigenaar Muri Arpaci betreft. De portefeuille is inmiddels door de Rabobank voor e 24.000 verkocht aan Arpaci’s echtgenote. Dit is gebeurd met financiële hulp van Falcon. Het pandrecht van de portefeuille was door curator H.J. Overes in Groningen toegewezen aan de Rabobank Groningen, die het bedrijf een kredietfaciliteit had verstrekt. Ook Falcon, die een bedrag had verstrekt voor onder meer het uitkopen van een compagnon, had het pandrecht bedongen, maar de curator had dit wegens gebrek aan rechtsgeldige registratie afgewezen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.