nieuws

FAB Leven zelfstandig door als Ockenburg Leven

Archief

De Federatie van Adviesbureaus is uit het bedrijfsonderdeel FAB Leven gestapt. Die activiteiten gaan voortaan door het leven als Ockenburg Leven.

“De afscheiding komt voort uit een verschillend inzicht in marktbenadering”, aldus FAB-directeur Peter Letschert. Kern van dit verschil zit in de breedte van de dienstverlening: FAB wil vooral de functie van backoffice vervullen voor tussenpersonen, terwijl Ockenburg Leven zich puur richt op de inkoop van arrangementen. Eigenaren van Ockenburg Leven zijn Twan Kouwenberg en Han van Gerven, die afgelopen zomer als directeur aantrad.
FAB blijft overigens, onder de naam FAB Finance, levenarrangementen aanbieden. Daartoe lopen momenteel onderhandelingen met verzekeraars. Het aangesloten intermediair heeft de keuze om zijn hypotheek- en levenzaken bij óf FAB Finance óf Ockenburg Leven aan te bieden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.