nieuws

FAB biedt autoverzekering tegen Unigarant-tarief

Archief

Tussenpersonen die zijn aangesloten bij de assurantiefranchiseketen FAB kunnen hun klanten autoverzekeringen aanbieden tegen een speciaal tarief.

Binnen de volmacht – een pool van Erasmus, Nieuwe Hollandse Lloyd en London – heeft FAB via London de mogelijkheid autopremies aan te bieden op basis van het Unigarant-tarief voor leden van de ANWB. “Met deze premie bent u vrijwel altijd de laagste in de markt en kunt u scoren, maar… de provisie bedraagt 15%”, meldt FAB in haar nieuwsbrief. Naast deze lagere provisie geldt verder de beperking dat de polis niet als module telt voor het onlangs geïntroduceerde eigen-labelproduct en er dus ook geen omvangskorting gegeven wordt. Deze korting loopt op naarmate de klant meer producten van het FAB-label sluit.
“Het is de enige losse polis die wij verkopen”, legt eigenaar Peter Letschert uit. Met de nieuwe aanbieding wil FAB haar tussenpersonen de mogelijkheid bieden om – “als uw eigen advisering tekort schiet” – klanten een autoverzekering aan te bieden tegen een zeer lage premie.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.