nieuws

Extranet Zwitserleven

Archief

Zwitserleven heeft zijn extranet verbeterd. Het intermediair kan nu zelf online offertes maken voor verzekeringen en hypotheken en de navigatie op Zwitserleven.biz is vereenvoudigd.

Akkermans
Bij Akkermans & Partners zijn drie nieuwe Pensioen Consultants-kantoren aangesloten. Het betreft joint ventures met kantoren die al lid waren van de associatie en nu ook onder die naam gaan opereren. Ze zijn gevestigd in Eindhoven (Dekker Desk One), Twenthe (Bles & Van der Does) en de Rijnstreek (Rooyackers Pensioenburo). De vorig jaar gestarte formule telt nu acht kantoren.
Verhuizing Fortis
Fortis Nederland gaat het hoofdkantoor verplaatsen van Utrecht naar Amsterdam. Daar worden op een nog te bepalen datum de kantoren van ABN Amro aan de Gustav Mahlerlaan en de Foppingadreef betrokken. Fortis Verzekeringen blijft in Utrecht gevestigd; in Rotterdam blijven “lokale klantgerichte activiteiten en daarmee samenhangende hoofdkantoorfuncties” gehuisvest. In Utrecht werken voor Fortis circa drieduizend mensen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.