nieuws

Extra opties bij Amev Spaarhypotheek

Archief

Amev heeft aan de in mei opnieuw geïntroduceerde Spaarhypotheek enkele extra mogelijkheden toegevoegd.

Het aantal mogelijke overlijdensdekkingen is uitgebreid van vier naar acht. Toegevoegd zijn: restitutie van de premies, geen uitkering bij overlijden, restitutie van de betaalde premies opgerent met 4% en een dekking van 90% van de contractwaarde. Daarmee is de dekking hetzelfde als die van de Beleggingsverzekering en de Garantieverzekering.
Klanten met een Spaarhypotheek kunnen nu ook voor de Instaprente kiezen, waarbij de renteopslag van 0,25% niet van toepassing is. Verder kan gekozen worden voor boxsplitsing, zodat het spaargedeelte kan worden ondergebracht in box 1 en het overlijdensrisicogedeelte in box 3.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.