nieuws

Extra hulp voor overwinteraars VGZ/IZA/Trias

Archief

De ongeveer 50

000 klanten van VGZ/IZA/Trias die deze maanden in Spanje overwinteren, kunnen nu op extra hulp rekenen voor zogeheten planbare ingrepen, waarvoor honderd tot driehonderd verzekerden niet willen terugkeren naar Nederland. Hierdoor hoeven deze overwinteraars niet terecht in privé-klinieken waar ze als ‘toerist’ normaal gesproken op zijn aangewezen en waarvoor ze fors moeten betalen. De hulpdienst van de verzekeraar treedt voortaan op als bemiddelaar en regelt de zorg in klinieken waar zo min mogelijk hoeft te worden bijbetaald.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.