nieuws

Extra groenfondsen bij Van Nierop

Archief

Volmachtbedrijf Van Nierop (Aegon) voegt twee groenfondsen toe aan zijn ruim vijftig fondsen tellende beleggingsassortiment.

Het gaat om het ASN Aandelenfonds en het MeerWaarde Beleggingsfonds. Het eerst ‘duurzame’ fonds wordt beheerd door de Algemene Spaarbank voor Nederland, dochter van SNS Reaal. Het MeerWaarde-fonds (internationale aandelen, obligaties en onderhandse leningen) is een gezamelijke onderneming van Delta Lloyd en Triodos Bank.
Van Nierop bood houders van een universal-lifepolis al enige jaren de mogelijkheid om te beleggen in het Andere Beleggingsfonds (ABF). Volgens Tom van Nierop is de uitbreiding van het aantal groenfondsen ingegeven door “de behoefte in de markt aan duurzaam beleggen binnen de polis”. Volgens hem slaan klanten daarmee twee vliegen in één klap: “De fondsen geven een goed rendement en men kan naar vermogen bijdragen aan een beter milieu.”
Van Nierop verwacht in de toekomst nog meer groenfondsen aan te bieden. Momenteel kunnen polishouders uit ruim vijftig fondsen kiezen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.