nieuws

Extra cursussen van NRL

Archief

Het Nederlands Rekencentrum letselschade (NLR) organiseert dit jaar nog een aantal extra cursussen.

Zo wordt op 21 november de eendaagse cursus ‘Letselschadeberekening 107 BW’ georganiseerd. Onderwerp is de rol van (actuariële) schadeberekening in de onderhandelingen. Op 28 november is ‘Overlijdensschadeberekening 108 BW’ aan de beurt. Hier staat vooral het principe van de schadeberekening op het programma, maar ook details die grote gevolgen voor de schadeomvang hebben, komen uitgebreid aan de orde.
Op 12 november en 3 december is de cursus ‘Ondernemer en letselschade’. In deze tweedaagse cursus staat de vaststelling van de omvang van het verlies van verdiencapaciteit van de ondernemer door letsel centraal.
De NRL-cursussen ‘Letselschadeberekening 107 BW’ en ‘Overlijdensschadeberekening 108 BW’ vormen samen het onderdeel ‘Rekenmodellen’ van de Nivre-opleiding tot Nivre-expert. Elke cursus levert voor letselschadeadvocaten vijf studiepunten op. Meer informatie: NRL, tel. 070-360.33.53.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.