nieuws

Expiratiedesk

Archief

Via de Expiratiedesk zijn nu ook direct ingaande lijfrentes van Loyalis te sluiten. Eerder werd al een samenwerking met Ohra gestart. “Wij zijn als intermediairorganisatie steeds meer in staat om in bijna alle gevallen de financieel adviseur te voorzien van een winnend tarief inclusief provisievergoeding” aldus Eduard Brink, directeur van De Expiratiedesk.

Chinezen in Fortis
De Chinese levensverzekeraar Ping An heeft een belang van 4,18% genomen in Fortis en wordt daarmee meteen de grootste aandeelhouder in het concern. Louis Cheung Chia Yan treedt namens Ping An toe tot het Fortis-bestuur.
SAS 70 voor NN
Nationale-Nederlanden Corporate Clients heeft een SAS 70 type I-verklaring ontvangen. Daarmee is vastgelegd dat dit onderdeel, verantwoordelijk voor de pensioencontracten bij grote bedrijven, transparantie aan klanten biedt en voldoet aan inzicht in de betrouwbaarheid van de dienstverlening.
Life-settlementsite
Adviesbedrijf Psilo Vouno heeft de site Life-investor.eu opgezet. De site biedt informatie aan beleggers die een investering in zogeheten life settlements overwegen.
Van Lanschot-De Goudse
Van Lanschot heeft de verkoop van 51% van de aandelen aan De Goudse op 30 november afgerond. Van Lanschot Assurantiën gaat verder als Van Lanschot Chabot.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.