nieuws

Experts Gruter & Jansen: focus op aansprakelijkheid

Archief

Begin dit jaar zijn de experts Jeroen Gruter en Leo Jansen in Rotterdam een eigen bureau begonnen onder de naam Gruter & Jansen.

Dit expertisebureau richt zich in het bijzonder op het bijstaan van schadelijdende bedrijven en onverzekerde schadeveroorzakende bedrijven bij aansprakelijkheidskwesties. Daarnaast biedt Gruter & Jansen BV ook diensten aan op het terrein van risicomanagement, gerechtsexpertise en arbitrage.
Jeroen Gruter is werktuigbouwkundig ingenieur en heeft een werkervaring van meer dan dertien jaar bij diverse expertisebureaus, waaronder Cunningham De Maaré, Crawford & Company en GAB Robins Takkenberg.
Leo Jansen heeft een chemische achtergrond en is gespecialiseerd in productaansprakelijkheid en recall. Na dienstverbanden bij Akzo en Sara Lee Douwe Egberts is hij meer dan twaalf jaar werkzaam geweest bij GAB Robins Takkenberg.
Het bureau Gruter & Jansen (www.gruterenjansen.nl) is gevestigd aan de Lichtenauerlaan 120 in Rotterdam.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.