nieuws

Experts Broshuis en Wensink samen in QM

Archief

In expertiseland is een nieuwe combinatie tot stand gekomen onder de naam QM. Het gaat om de zelfstandig opererende bedrijven QM Taxaties BV in Nieuwegein en QM Contra-Expertise BV in Eindhoven.

QM is een samenwerking van de ervaren rotten Albert Broshuis en Roger Wensink en QM is de afkorting van quatre-mains, het pianospel voor vier handen.
QM Contra-Expertise richt zich op het uitvoeren van contra-expertises in opdracht van verzekerden en benadeelden in algemene zin. Het bedrijf zetelt in Eindhoven en is bereikbaar via tel. 040-206.50.33.
QM Taxaties houdt zich bezig met taxaties voor onder meer verzekeringen en overdrachten en verder met inspecties, keuringen en risicobeoordelingen. Het bedrijf claimt dat gedegen taxatierapporten binnen een week beschikbaar zijn. QM Taxaties is gevestigd in Nieuwegein en bereikbaar via tel. 030-630.40.14.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.