nieuws

Examenkandidaten vallen in de prijzen

Archief

Het Nibe-SVV heeft weer de Jacs

Postprijzen uitgereikt. Deze prijzen worden jaarlijks uitgereikt aan de drie kandidaten, die vorig jaar met de hoogste score het Assurantie A-diploma hebben behaald. Op de foto de gelukkige prijswinnaars die een geldbedrag en een oorkonde kregen. Op de voorgrond v.l.n.r. Frank Hesselink (2e prijs, TVM Verzekeringen), Anette Frans (1e prijs, Frans Assurantiën) en Ed Mulders (3e prijs, ABN Amro). Op de achtergrond v.l.n.r. Riekie. Nass (partner van Hesselink), Jan van Uum (Nibe-SVV), Jan Janse (SEA), Dik van Velzen (Nibe-SVV) en Clemens Spoorenberg (Nibe-SVV).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.