nieuws

Exameninstituut SEFD organiseert extra B-examens

Archief

De Stichting Examens Financiële Dienstverlening organiseert extra B-examens om kandidaten de mogelijkheid te bieden nog voor de overgangsperiode Wet Financiële Dienstverlening (WFD), die eindigt op 1 oktober 2007, hun papiertje Assurantie B te halen.

Omdat het B-diploma noodzakelijk is om in aanmerking te komen voor de vrijstelling van de WFD-modules Verzekeringen Leven (exclusief Beleggen A) en Verzekeringen Schade, heeft de SEFD twee extra examenmomenten gepland.
Deze extra examendata zijn op 11 oktober 2006 en 14 maart 2007. De kosten van deelname aan deze extra examens bedraagt _ 150 per deelexamen.
Naast deze data zijn er reguliere deelexamens Assurantiebemiddeling B gepland op 7 juni 2006, 17 januari 2007 en 6 juni 2007.
Informatie over aanmeldingstermijnen en examenlocaties is te vinden op de SEFD-site (www.sefd.nl) in de rubriek Examens.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.