nieuws

Exameninstituut Eduvalent stopt wegens kwaliteitsgebrek

Archief

Het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) heeft namens de minister van Financiën de erkenning van Eduvalent als exameninstituut ingetrokken.

Dit is gebeurd op verzoek van Eduvalent zelf. “Wij kunnen even niet de kwaliteit leveren die wij noodzakelijk vinden voor dit exameninstituut”, zegt Irene Verhaar van Freia, de opleidingsorganisatie waarvan Eduvalent sinds april dit jaar deel uitmaakt. “Daarom zijn wij voorlopig gestopt. Wanneer wij op dit terrein weer de noodzakelijke specifieke kennis kunnen bieden, willen we opnieuw starten.” Educaat, de opleidingstak van Eduvalent gaat wel gewoon door en werkt nu samen met een ander erkend exameninstituut.
Freia levert diverse diensten op opleidingsgebied. “Wij bedienen de markt met een groot aantal labels en Eduvalent is er daar een van”, aldus Irene Verhaar.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.