nieuws

Ex-collega Financieel Verder sluit zich aan bij Vienalis

Archief

Preshaan Gangapersadsing (ex-Financieel Verder) heeft zich aangesloten bij zijn oud-collega’s Anton Eizema en Jeffrey Leichel die afgelopen najaar zijn gestart met Vienalis, een landelijke verkooporganisatie op het gebied van uitvaartverzekeringen

Eizema en Leichel zijn beiden ex-Spaarbelegger, de rechtsvoorganger van Financieel Verder. Gangapersadsing is mede-aandeelhouder van Vienalis geworden en toegetreden tot de directie. Volgens Leichel draait Vienalis zo goed dat een provisie-omzet van € 6 mln in het eerste jaar een haalbaar doel lijkt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.