nieuws

Evenementenpakketpolis Eurolloyd

Archief

Assuradeurenbedrijf Eurolloyd heeft de Evenementenpakketpolis geïntroduceerd. Deze verzekering omvat niet alleen dekking voor de aansprakelijkheid tijdens een evenement, maar ook de aansprakelijkheid van verkeersregelaars. Tevens kan de werkgeversaansprakelijkheid ten opzichte van vrijwilligers gedekt worden.

Tegelijkertijd heeft Eurolloyd (v/h Lugt Sobbe & Co) gemeld, dat er een punt is gezet achter de roemruchte Zonneschijnpolis. Daarvoor bestaat te weinig belangstelling, dit in tegenstelling tot de regenpolis die wel wordt gehandhaafd. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.