nieuws

Europeesche vergoedt kleine schades ter plekke

Archief

Europeesche gaat deze zomer op enkele vakantiebestemmingen kleine reisschades direct vergoeden.

Vorig jaar startte de reisverzekeraar al een proef op Mallorca. De reisleiding van touroperators kreeg de bevoegdheid kleine schades direct te betalen (tot f 500). Deze proef wordt nu uitgebreid met Cyprus, Gran Canaria en de Costa del Sol.
Bij kleine schades gaat het om beschadigde koffers, een kapotte bril, een gestolen fototoestel, aldus Europeesche. Voor medische hulp werkt de reisleiding met Euro-centers, de steunpunten van de reisverzekeraar in populaire vakantiebestemmingen. “Het Euro-Center betaalt de rekeningen van artesen en ziekenhuizen van alle verzekerden die medische kosten hebben meeverzekerd. Zo wordt het vakantiebudget niet aangetast”, aldus de verzekeraar.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.