nieuws

Europeesche van start met online prijsproduct

Archief

Europeesche heeft de actiesite www

plezierverzekerd.nl gelanceerd. Met deze site wil de Europeesche online prijszoekers naar zich toe trekken. Jan Steenman, directievoorzitter van de Europeesche: “Een toenemende groep consumenten zoekt via internet naar goedkope verzekeringsmogelijkheden. De site is puur gericht op deze online prijsvergelijkers: een groep potentiële klanten die ons intermediair, en daarmee wij als verzekeraar, op dit moment niet tot ons marktaandeel kunnen rekenen. De online prijsproducten kunnen ook door ons intermediair via hun eigen internetsite worden aangeboden. Voor hen is het een extra middel om deze consument naar zich toe te trekken”, aldus Steenman.  

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.